Eelroad

Porgandipüreesupp koriandri ja ingveriga

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Kiire perenaise kokaraamat Autor: Pille Enden
Kuum vürtsine supp kulub nii külmal kui kuumal ajal marjaks ära.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika puhastatud porgandid viiludeks. Koori ja viiluta ingver, haki sibul ja küüslauk.
Kuumuta potipõhjas õlis esmalt sibulat 2-3 minutit. Lisa siis küüslauk ja ingver ning kuumuta kõik läbi. Lisa porgandid ja koriandrilehed ning kuumuta needki õlisegus läbi. Nüüd lisa potti kuum puljong ja keeda mõõdukal kuumusel 15 minutit. Püreesta ja sega hulka toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 24.juuni 2013 08:37
Kui kasutada puljongikuubikuid, siis 1 kuni 2 kuubikut kuluks ära küll. Koriandrit kasuta nagu värsket tilli või peterselli, hakituna-rebituna 1 tl kuni 1 sl suure supitaldriku kohta näiteks.
efka 23.juuni 2013 16:02
Retsepti juures tekib paar küsimust: 1. Kui kasutan puljongikuubikuid, mida lahustada 1,5l vee sees, siis mitut kuubikut kasutada? 2. Kui palju läheb koriandit toidu sisse? Pole enne sellega kokku puutunud söögi tegemisel, seega puudub kogemus...
MArinka 30.juuli 2012 09:17
:):):):):):):):):):)-
:):):)
shiskin 26.jaan 2012 23:27
Samuti ühe korra tehtud ja väga, väga rahul. Supp meeldis isegi lapsele, kes muidu suppide osas väikest viisi vingats !
Merka 03.dets 2011 15:29
Ühe korra olen teinud ja tuli supper hea. Nüüd kohe teen emale-isale ka:)
ks 22.nov 2011 16:20
Väga hea supp. 1,5 a. sõi 2 taldrikut järjest:)
mtve 17.nov 2011 17:41
Väga supper ja hea!
1