Eelroad

Sibula-peekonipirukas rukkitainal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahlane täidis saab küpseks krõbedast rukkitainast pirukakatte rüpes.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 50 min + ahjus 50 min

Kogus: 1 portsjon
Sega külm vesi ülejäänud põhja-ainetega ühtlaseks tainaks. Suru 23–24 cm pirukavormi põhja ja tõsta külmkappi. Viiluta peekon ja pruunista pannil. Koori sibulad, poolita ja viiluta. Lisa pannile. Kuumuta nõrgal kuumusel, kuni sibulad pehmenevad, u 10 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja jahuta. Sega peekoni-sibulasegu hulka koor, munad, maitseained ja riivjuust. Tõsta segu põhjale. Küpseta 175-kraadises ahjus 50 minutit.
Antud kogusest saab pirukat 10 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa