Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Vasikasült

Eelroad

Vasikasült

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Eeskujulik liharohke sült.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 tk Vasikakoot
500 g Vasikaliha
2 tl Sibul
2 lehte Loorber
15 tera Must pipar
Sool
Palu lihaletis vasikakoodid väiksemateks tükkideks raiuda, et need keedupotti mahuksid. Pane need koos lihaga külma veega keema. Riisu tekkinud vaht hoolega ära ning lisa sibul, loorber, pipar ja sool. Keeda väga mõõdukas kuumuses paar tundi ehk kuni liha on pehme. Eemalda liha, kuid jäta kondid veel vähemalt 1 tunniks keema, et saaksid korralikult tarretuva puljongi.
Kurna puljong ja lisa peeneks hakitud liha. Kuumuta keemiseni ning vala kaussidesse. Kui segu on jahtunud, aseta see külmikusse tarretuma. Serveeri mädarõika, sinepi või lahjendatud äädikaga. Keedukartul on lihasüldi klassikaline lisand.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes