Eelroad

Vasikasült

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Eeskujulik liharohke sült.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Palu lihaletis vasikakoodid väiksemateks tükkideks raiuda, et need keedupotti mahuksid. Pane need koos lihaga külma veega keema. Riisu tekkinud vaht hoolega ära ning lisa sibul, loorber, pipar ja sool. Keeda väga mõõdukas kuumuses paar tundi ehk kuni liha on pehme. Eemalda liha, kuid jäta kondid veel vähemalt 1 tunniks keema, et saaksid korralikult tarretuva puljongi.
Kurna puljong ja lisa peeneks hakitud liha. Kuumuta keemiseni ning vala kaussidesse. Kui segu on jahtunud, aseta see külmikusse tarretuma. Serveeri mädarõika, sinepi või lahjendatud äädikaga. Keedukartul on lihasüldi klassikaline lisand.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa