Eelroad

Kalkunilihast frikadellisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Supid Autor: Epp Mihkels
Kalkunihakklihast frikadellid on õhulised ja kerged.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, haki porgandid ja kartulid. Lase puljong keema ja lisa esmalt kapsas. Keeda 4-5 minutit, riisudes kapsastest tekkivat vahtu. Lisa porgand ja kartul ning keeda, kuni need on peaaegu pehmed.
Frikadellitaina jaoks riivi hakkliha hulka sibul ja lisa ülejäänud ained. Klopi hakkmass kahvliga õhuliseks või tee seda köögikombainis. Kui kartul-porgand on peaaegu pehmed, lisa rohelised herned ja frikadellid.
Parim on frikadelle vormida kahe teelusika abil, kastes need eelnevalt keevasse puljongisse, et lihamass ei kleepuks lusikate külge. Riisu tekkiv vaht ja keeda, kuni kõik frikadellid on pinnale tõusnud. Serveeri kohe.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa