Eelroad

Tai stiilis kanasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Magushapud kastmed on kui kanalihale loodud.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 2 tundi kana marineerimiseks

Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika kana sentimeetripaksusteks ribadeks.
2. Riivi ingver, haki küüslauk ja sega sojakastmega läbi.
3. Aseta kanaribad segusse kuni kaheks tunniks marineeruma.
4. Kuumuta pannil õli ja prae selles kana.
5. Koori porgand ja lõika sellest õhukesed viilud. Haki jämedalt sibul.
6. Serveerimiseks aseta kõik komponendid taldrikule ja maitsesta tšillikastmega.
SOOVITUS:
Kastme võid ka ise kokku segada, kasutades selleks näiteks värsket tšillit, mett, riisiäädikat ja õli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 11.märts 2012 09:30
Proovisin kahte varianti, toore porgandiga ja pannil kiirelt kuumutatud porgandiga. Viimane meeldis mulle rohkem, aga muidu väga maitsev salat. Ja kahest tunnist maitsestumisest on liiga vähe.
1