Eelroad

Metskitse-tartar värske mädarõika, šalottsibula ja vutimunaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vein ja toit II Autor: Andrus Laaniste
Metskits on taimetoiduline loom, kelle liha võib süüa ka toorelt.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 2 tundi sibulate marineerimiseks

Kogus: 2 portsjonit
Kasuta värsket metskitse sise- või välisfileed, võib olla ka põder, mille liha on kindlasti kotrollitud. Sügavkülmuta filee. Seejärel lõika 0,2 x 0,2 cm kuubikuteks ja maitsesta meresoola, musta pipra ja kvaliteetse oliiviõliga.
Riivi peale mädarõigast ehk eesti ingverit.
Haki šalott ribadeks ja pane ribad paariks tunniks valgeveiniäädikasse, sobib ka õunaäädikas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa