Eelroad

Saapatallad ehk maitserikas baklažaan

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Juuli Lill
Köögiviljade parim pale avaldub nende maitserikkuses.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika baklažaan pikkupidi imeõhukesteks viiludeks ja pane minutiks sojakastmesse, kuhu on segatud ka 2 sl oliiviõli.
2. Aja pann kuumaks ja vala sinna väike tilk õli. Prae “saapatallad” mõlemalt poolt kuldseks, eemalda liigne õli köögipaberiga ja aseta “tallad” taldrikule.
3. Haki tomat, paprika, petersell ja küüslauk pisikesteks tükkideks ning sega kokku. Lisa pipart ja soovi korral pisut soola.
4. Määri “saapatallad” ühelt poolt kogu pinna ulatuses õhukese majoneesikihiga. Aseta “päkapoolsele” osale 2 tl köögiviljasegu. Murra “kannapoolne” osa sinna peale ja ongi valmis. Süüa tasub külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa