Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Saapatallad ehk maitserikas baklažaan

Eelroad

Saapatallad ehk maitserikas baklažaan

Juuli Lill Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Grepp
Köögiviljade parim pale avaldub nende maitserikkuses.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Baklažaan
1.25 dl Sojakaste
Oliiviõli
2 tk Tomat
1 tk Paprika
1 suur punt Petersell
1 küüs Küüslauk
2 spl Majonees
Must pipar
Sool
1. Lõika baklažaan pikkupidi imeõhukesteks viiludeks ja pane minutiks sojakastmesse, kuhu on segatud ka 2 sl oliiviõli.
2. Aja pann kuumaks ja vala sinna väike tilk õli. Prae “saapatallad” mõlemalt poolt kuldseks, eemalda liigne õli köögipaberiga ja aseta “tallad” taldrikule.
3. Haki tomat, paprika, petersell ja küüslauk pisikesteks tükkideks ning sega kokku. Lisa pipart ja soovi korral pisut soola.
4. Määri “saapatallad” ühelt poolt kogu pinna ulatuses õhukese majoneesikihiga. Aseta “päkapoolsele” osale 2 tl köögiviljasegu. Murra “kannapoolne” osa sinna peale ja ongi valmis. Süüa tasub külmalt.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga