Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Võileivatort ricotta-täidise ja suitsukanaga

Eelroad

Võileivatort ricotta-täidise ja suitsukanaga

Kristel Vokk Estover
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Tavapärase hapukoore asemel kasutasin seekord võileivatordis ricotta-kohupiimapastat koos majoneesi, hapukoore ja hot-dogi-kastmega, mis tegelikult maitseb pisut nagu magus sinep ja annab kastmele mõnusa maitsenüansi.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
12 viilu Röstsai (täistera)
100 g Hapukoor
100 g Majonees
250 g Ricotta-kohupiim
2 spl Hot dogi kaste (Felix)
Sool
Sidrunipipar
250 g Suitsutatud kanakintsuliha
0.5 tk Kurk (pikk)
1 tk Paprika
1. Lõika saialt koorikud ära. Sega kõik kastme komponendid kokku.
2. Haki suitsutatud kana kintsuliha, värske kurk ja paprika väikesteks kuubikuteks.
3. Lao kolm saiaviilu serveerimisalusele, määri saiale kastmesegu. Puista peale suitsukana ja kurk. Määri saiale kastet ning aseta see kastmega pool allapoole kana ja kurgile. Tee nii ka ülejäänud saiaviiludega. Kata saiakiht ka pealt kastmega, korda täidise, kana ja kurgi/paprikaga, kuni kõik komponendid on otsas. Viimasena kata sai pealt ja külgedelt kastmega ning kaunista sulle sobival viisil. Aseta külmikusse paariks tunniks tahenema.

KOMMENTAARID

trev 19.dets 2011 17:01
Proovin kindlasti, tundub maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp