Eelroad

Võileivatort ricotta-täidise ja suitsukanaga

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Tavapärase hapukoore asemel kasutasin seekord võileivatordis ricotta-kohupiimapastat koos majoneesi, hapukoore ja hot-dogi-kastmega, mis tegelikult maitseb pisut nagu magus sinep ja annab kastmele mõnusa maitsenüansi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Lõika saialt koorikud ära. Sega kõik kastme komponendid kokku.
2. Haki suitsutatud kana kintsuliha, värske kurk ja paprika väikesteks kuubikuteks.
3. Lao kolm saiaviilu serveerimisalusele, määri saiale kastmesegu. Puista peale suitsukana ja kurk. Määri saiale kastet ning aseta see kastmega pool allapoole kana ja kurgile. Tee nii ka ülejäänud saiaviiludega. Kata saiakiht ka pealt kastmega, korda täidise, kana ja kurgi/paprikaga, kuni kõik komponendid on otsas. Viimasena kata sai pealt ja külgedelt kastmega ning kaunista sulle sobival viisil. Aseta külmikusse paariks tunniks tahenema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
trev 19.dets 2011 17:01
Proovin kindlasti, tundub maitsev!
1