Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Mahe ricotta-pirukas

Eelroad

Mahe ricotta-pirukas

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Piruka serveerimisel võiks pesto ja oliivide kõrvale lubada endale ka head valget veini – lõhnade ja maitsete kokkusobimise pärast!

40-60 min

Retsept
portsjonile
250 g Pärmi-lehttainas
2 tk Muna
250 g Ricotta-kohupiim
Sool
Must pipar
100 g Feta juust
10 tk Kirsstomat
Pesto
Basiilik (värske)
Oliivid
1. Suru tainas pikliku või 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele.
2. Klopi lahti munad ja sega ricotta’ga. Maitsesta soola ja musta pipraga, kuid ära unusta, et feta on üsna soolane. Kalla segu tainale ja murenda peale fetajuust. Lõika tomatid pooleks ja pane piruka peale. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri pesto, oliivide ja värske basiilikuga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes