Eelroad

Mahe ricotta-pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Piruka serveerimisel võiks pesto ja oliivide kõrvale lubada endale ka head valget veini – lõhnade ja maitsete kokkusobimise pärast!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Suru tainas pikliku või 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele.
2. Klopi lahti munad ja sega ricotta’ga. Maitsesta soola ja musta pipraga, kuid ära unusta, et feta on üsna soolane. Kalla segu tainale ja murenda peale fetajuust. Lõika tomatid pooleks ja pane piruka peale. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri pesto, oliivide ja värske basiilikuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa