Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartulisalat praelihaga

Eelroad

Kartulisalat praelihaga

Pille Enden Talvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Talvisel ajal küpsetatakse ahjus tihti seapraadi, mida korraga ära süüa ei jaksa. Järele jäänud praeliha muudab talvise kartulisalati toekamaks ja annab sellele mõnusa meki.

20 minutit + 1–2 tundi maitsestumiseks

Retsept
portsjonile
200 - 250 g Praeliha
12 tk Kartul (keedetud)
2 tk Porgand (keedetud)
2 tk Hapukurk
4 tk Muna (keedetud)
200 g Konserveherned
KASTE
6 dl Hapukoor
2 dl Majonees
2 tl Sinep
Sool
Suhkur
Lõika praeliha, kartulid, porgandid, kurgid ja munad kuubikuteks. Sega kõik salatiained kokku. Valmista kaste, vala salatile ja sega läbi. Lase enne serveerimist tund-kaks maitsestuda.
SOOVITUS:
Sama hea salati saad ka keedetud veiseliha kasutades ja pool hapukurgi kogusest värskega asendades.
 

KOMMENTAARID

inx 02.dets 2016 22:44
ühes ÕIGES kartulisalatis EI OLE porgandeid, aga KINDLASTI ON veidi sibulat ning õun. Selline kartulisalat viib keele alla, praelihaga on parim
Hindaja 25.veeb 2012 21:04
Mmmm tõeline ja klassikaline piduroog! Mina paneks vorsti ka ja kõige parem on raudselt Hellmans originaal majonees. See kohe teeb hea maitse :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes