Eelroad

Kartulisalat praelihaga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Talvetoidud Autor: Pille Enden
Talvisel ajal küpsetatakse ahjus tihti seapraadi, mida korraga ära süüa ei jaksa. Järele jäänud praeliha muudab talvise kartulisalati toekamaks ja annab sellele mõnusa meki.
Valmistusaeg:

20 minutit + 1–2 tundi maitsestumiseks

Kogus: 6 portsjonit
Lõika praeliha, kartulid, porgandid, kurgid ja munad kuubikuteks. Sega kõik salatiained kokku. Valmista kaste, vala salatile ja sega läbi. Lase enne serveerimist tund-kaks maitsestuda.
SOOVITUS:
Sama hea salati saad ka keedetud veiseliha kasutades ja pool hapukurgi kogusest värskega asendades.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
inx 02.dets 2016 22:44
ühes ÕIGES kartulisalatis EI OLE porgandeid, aga KINDLASTI ON veidi sibulat ning õun. Selline kartulisalat viib keele alla, praelihaga on parim
Hindaja 25.veeb 2012 21:04
Mmmm tõeline ja klassikaline piduroog! Mina paneks vorsti ka ja kõige parem on raudselt Hellmans originaal majonees. See kohe teeb hea maitse :)
1