Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kana-avokaadosalat

Eelroad

Kana-avokaadosalat

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pähklise maitsega avokaado on kanaliha jaoks kui loodud. Kel meeldivad ägedama loomuga maitsed, haki salatisse ka punast sibulat ja värsket tšillit.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Avokaado
0.5 tk Laim (pressitud mahl)
100 g Kanafilee (küpsetatud)
1 spl Majonees
1 spl Koriander (hakitud, värske)
Sool
Must pipar
1. Poolita avokaado, eemalda kivi ja eralda lusikaga viljaliha.
2. Pigista viljalihale laimimahl ja tükelda avokaado väiksemaks. Osa viljalihast püreesta kahvliga ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Haki või ribasta kana.
4. Sega avokaado, kana ja hakitud koriander majoneesiga ning maitsesta soola ja pipraga ja serveeri.
SOOVITUS:
* Mahlase liha saad, kui maitsestad kanafilee mõne teravamaitselise seguga, pruunistad selle kiirelt pannil ja lased umbes kümme minutit ahjus 185 kraadi juures järelküpseda. Enne salatisse segamist lase lihal maha jahtuda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree