Eelroad

Kodune supp kanamaksast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kanamaksast ja -südamest valmib kodune supp kiiresti. Veiseproduktidest saab samuti hea roa, kuid palju pikema ajaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta ja loputa subproduktid külma veega, eemalda rasv ja sooned. Pane külma veega täidetud potti, kuumuta keemiseni ja nõruta. Vala leem ära. Kuumuta puljong keemiseni, lisa hakitud sibul ja vürtsid. Tõsta tükeldatud südamed leemesse ja keeda keskmisel kuumusel 15 minutit. Koori ja tükelda kartulid ning porgandid, lisa supisse ning keeda 9–10 minutit, kuni need on enam-vähem pehmed. Lisa tükeldatud maks ja soolakurgid ning hauta 2–3 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri maitserohelise ja soovi korral hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Romeo 17.veeb 2014 08:53
One or two to rebremme, that is.
antsla eit 03.märts 2012 20:38
aga mulle meeldis
gurmaanikas 26.jaan 2012 16:59
Maksa saab ju igal ajal natuke pruunistada. Ja südameid samuti. Neid võiks isegi veidi tükeldada (ma mõtlen siin muidugi kana omi). Aga supp on igatahes maitsev.
käpe 24.jaan 2012 08:55
Mina ise ei söö üldse loomseidsaadusi aga perele ma seda tõsti ei teeks. Retsept ei ole kohe mitte isuäratav, ma arvan, et ka neile kes pasteeti armastavad. Ja selleks , et pasteeti teha peab maksa ahjus pruunistama, see on ikka midagi muud kui keedetud maks.
eppenno 17.jaan 2012 22:17
üsna mõtetu
siirikirikal 17.jaan 2012 11:12
käpe: kui vähegi maksapasteeti meeldib, siis kanamaks on eriti hõrk. Seda lihtsalt ei tohi üle keeta ega kuumutada. Siis võib küll üsna paha asja saada :)
käpe 17.jaan 2012 09:39
No ma tõesti ei usu,et keedetud kanamaksast saab hea maitsega suppi. :N
1