Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Supp juustusburgeri moodi

Eelroad

Supp juustusburgeri moodi

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selles supis on kõik, mis ühes korralikus burgeris olema peab, tarvis vaid saia ja hapukurki kõrvale haugata. Riivjuustu võib asendada sulatatud juustuga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 - 500 g Veisehakkliha
1 tk Sibul
1 vars Seller
2 küünt Küüslauk
1 spl Jahu
1.5 l Puljong
2 tk Kartul
400 g Purustatud tomatid
4 dl Riivjuust
1.4 dl Tomatipasta
0.5 dl Ketšup
Sool
Must pipar
Haki sibul, seller ja küüslauk. Kuumuta koos hakklihaga poti põhjas, kuni köögiviljad pehmenevad ja liha pruunistub, umbes 5–6 minutit. Lisa jahu, sega läbi ja kuumuta paar minutit. Vala juurde puljong ja tükeldatud kartulid. Kuumuta keemiseni, sega aeg-ajalt. Alanda kuumust ja keeda nõrgemal tulel 10 minutit, kuni kartulid on pehmed. Sega hulka purustatud tomatid, riivjuust, tomatipasta, ketšup ja sinep. Jätka kuumutamist ja sega, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

arxitibi 17.märts 2012 17:38
Mulle väga maitses.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga