Eelroad

Kanasupp tomatiga

Keskmine hinne: 3.43 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge supp kana ja rohke köögiviljaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane kana külma veega keema. Eemalda vaht ja keeda nõrgemal tulel 35–40 minutit. Koori ja haki sibul, lisa supisse koos viilutatud porgandi ja pastinaagi ning ribadeks lõigatud selleriga. Hauta 10 minutit. Poolita paprika, eemalda seemned, lõika ribadeks. Lisa supile koos hakitud tomatitega ja hauta veel 10 minutit. Lisa spagetid ja kooritud- tükeldatud kartulid. Hauta pehmeks, umbes 10 minutit. Siis lisa tomatimahl, maitsesta soola ja pipraga. Lase veel 10 minutit nõrgemal kuumusel haududa. Serveeri suppi rohke maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Harmoni 23.jaan 2014 19:04
Maitsev supp. Talvisel ajal on parajalt vürtsikas, toitev ja samas kerge. Meie perele ja külalistele meeldis väga. Teen kindlasti jälle.
bubu 20.veeb 2013 14:20
Väga hea supp tuli, teen seda mehele korduvalt sest talle meeldib. Ja kana sobib sinna hästi
pupsik 20.aug 2012 18:23
see et kondid on vaja välja võtta mõistab igaüks niigi
aelt 02.apr 2012 16:45
Supp sai valmis, kuid erilist vaimustust ei tunne. Minu arvates tahab tomat enda kõrvale tugevamat liha (kanaliha on õrn).
barata 03.märts 2012 11:23
assamait kus pani ära. pole ime et ei maitsenud, kokkamist peab nautima ja improviseerides tulevad sobivad maitsed välja. kui kokk on närviline siis ei õnnestu isegi hakklihakaste :P
Mida 23.jaan 2012 12:29
Õpetuse järgi jäävad vist kondid ka supi sisse.Maitseköögivil-
jad on soovitav ennem õlis või rasvaines läbi kuumutada-mitte praadida, annab ilusa värvi ja hea maitse.Ka paprika ja tomati võib läbi kuumutada, siis lisada kurnatud puljong ja keeta, kui porgand on enam-vähem pehme lisada kartulid, kui kartulid keema tõusnud siis spagetid ja keeta pehmeks. Lõpuks lisada kontidest puhastatud kanaliha ja tomatimahl, maitsesta, laste keema tõusta. Head isu. Selline oleks selle supi korralik valmistamisõpetus
1