Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Peedisupp mädarõikakreemiga

Eelroad

Peedisupp mädarõikakreemiga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tõeliselt apetiitne taldrikutäis.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Peet
1 tk Sibul
1 tk Kartul
1 tk Õun
1.25 l Kanapuljong
2 spl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
2 dl Hapukoor
2 spl Mädarõigas (marineeritud)
0.25 tl Cayenne'i pipar (soovi korral)
Koori peedid ja lõika u 2 cm tükkideks. Koori ja tükelda sibul, kartul ja õun. Vala koos peetidega potti. Lisa puljong ja kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja hauta kaane all 35–40 minutit, kuni kõik köögiviljad on hästi pehmed. Jahuta 5 minutit, seejärel püreeri. Maitsesta palsamiäädika, soola ja pipraga. Kreemi tarvis sega hapukoor mädarõika ja Cayenne’i pipraga. Sega 1 dl sellest supisse, ülejäänud kreem tõsta serveerimisel supi peale.

KOMMENTAARID

arxitibi 19.märts 2012 20:26
Ma armastan väga peeti ja peedisuppe, aga see kuidagi ei istunud. Kõige maitsvam üllatus oli hapukoor ja mädarõigas.
Hindaja 03.veeb 2012 18:14
Nõustun eelmistega, seda suppi tasub proovida! :Y
Monika 02.veeb 2012 15:13
Tõesti suurepärane supp ! Näeb hea välja ka veel lisaks !
mariank 30.jaan 2012 20:42
Väga maitsev! Kiituseid tuli ka teistelt :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes