Eelroad

Hele hartšoo

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tummine vürtsine gruusia supp annab sooja ka kõige külmemal ajal. Pikk ootamine tasub kuhjaga ära, sest tulemus on külluslik.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg 2 tundi

Kogus: 4 portsjonit
Tükelda liha, pane potti, vala peale külm vesi ja kuumuta keemiseni. Eemalda vaht ja vähenda kuumust. Keeda nõrgal tulel 1,5 tundi. Koori ja haki sibulad, kuumuta pannil õlis, lisa jahu ja kuumuta läbi. Pese ja nõruta riis. Vala riis, mustad ploomid ja sibulad puljongisse. Maitsesta soola-pipraga ja keeda 20 minutit. Koori ja haki küüslauk, lisa supisse koos tomatipasta ja loorberilehega. Maitsesta granaatõunamahla, soola, pipra, suhkru ja vähekese kaneeliga. Serveeri hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa