Eelroad

Suupistepirukas ricottast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Soe ja kerge suupiste, mis kaob laualt kui tuul.
Kogus: 1 portsjon
Sulata või. Haki paprika. Sega kõik komponendid kokku ning vala küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile või pirukavormi ning küpseta 200 kraadini eelkuumutatud ahjus 30 minutit. Maitseb paremini soojalt, kuid ka jahtunult sobib veini või kohvi kõrvale ampsata.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vinicius 17.veeb 2014 08:46
In awe of that ansrew! Really cool!
hh 05.märts 2012 11:54
Mul jäi kole pude, soojalt oli raske ilusat tükki saada, aga maitse tuli hea. Jahtunult oli veidi parem tõsta, aga maitses ikka soojalt paremini. Mul oli riivjuust suht soolane ja üldine maitse tuli selletõttu paras. Kasutasin ka soolata ricottat.
eeroj 08.veeb 2012 08:55
Maitsestamata (ilma soolata) ricotta kohta kole vähe soola. Teinekord paneks ise midagi sinna lisaks. Näiteks suitsutatud punast kala. Tuleks veelgi parem, aga ka nii oli maitsev.
1