Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Peet, purpur

Eelroad

Peet, purpur

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Mmmm. See on salat, mille pistan kõik karpi ja võtan tööle kaasa.

kuni 20 min

+ peedi keetmiseks kuluv aeg

Retsept
portsjonile
2 tk Peet (väiksem, keedetud)
1 spl Aed-piparrohi (või muud ürti maitse järgi)
2 spl Palsamiäädikas
1 dl Oliiviõli
50 g Feta juust
4 tk Kirsstomat
1 spl Kõrvitsaseemned
Roheline salat (lambasalat, frisee jne)
Koori jahtunud peedid ja haki kuubikuteks. Sega kausis ürtide, palsamiäädika ja õliga. Võib kasutada ka kõiksugu lõbusaid maitsestatud õlisid röstitud küüslaugu või sidrunikoorega. Kui tahad peete hoidisena säilitada, pane nad purki ja vala peale täpselt nii palju õli, et ükski kuubik välja ei turrita. Nädal peavad vabalt vastu, külmkapis muidugi. Suurepärane lisand. Mina serveerin peete mõnusa rohelise, feta, paari kirsstomati ja kuival pannil röstitud kõrvitsaseemnetega.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool