Eelroad

Peet, purpur

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Mmmm. See on salat, mille pistan kõik karpi ja võtan tööle kaasa.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ peedi keetmiseks kuluv aeg

Kogus: 1 portsjon
Koori jahtunud peedid ja haki kuubikuteks. Sega kausis ürtide, palsamiäädika ja õliga. Võib kasutada ka kõiksugu lõbusaid maitsestatud õlisid röstitud küüslaugu või sidrunikoorega. Kui tahad peete hoidisena säilitada, pane nad purki ja vala peale täpselt nii palju õli, et ükski kuubik välja ei turrita. Nädal peavad vabalt vastu, külmkapis muidugi. Suurepärane lisand. Mina serveerin peete mõnusa rohelise, feta, paari kirsstomati ja kuival pannil röstitud kõrvitsaseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa