Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Vahemereline spagetisalat

Eelroad

Vahemereline spagetisalat

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Talvel maitsevad ses salatis krõmpsult konservartišokid ja kevadel noored sparglid.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
50 g Spagetid (keetmata)
4 tk Päikesekuivatatud tomatid õlis
4 õisikut Artišokk (konserv)
10 tk Oliivid
1 tk Tomat
50 g Toorsuitsusink
Põld-võõrkapsas ehk rukola
Parmesan v. muu kõva juust
KASTE
Oliiviõli
Sidrunimahl
Sool
Must pipar
1. Keeda spagetid soolvees ja nõruta seejärel.
2. Tükelda päikesekuivatatud tomatid, tavaline tomat ja artišokid väiksemaks, poolita oliivid ning ribasta sink.
3. Sega spagettide hulka sink, tomatid, artišokk ja oliivid.
4. Pigista hulka sidrunimahl ja lisa õli.
5. Viimasena sega juurde salatilehed ning lisa kaunistuseks mõned juustulaastud.
SOOVITUS
* Kasuta ära päikesekuivatatud tomatite ja/või artišokikonservi õli. Kui neid ei ole, eelista extra-virgin-oliiviõli.
* Tumedad oliivid on salatis dekoratiivsemad, rohelised seevastu maitsekamad.

KOMMENTAARID

Karin 13.aug 2013 13:30
LEMMIK!
K 01.mai 2013 16:47
Üks parimaid salateid, mida olen söönud :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool