Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Idamaine nuudlisalat kalaga

Eelroad

Idamaine nuudlisalat kalaga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Mõnusa mekiga salat, millele lisavad temaatilist hõngu värskelt hakitud koriander ja röstitud seesaminseemned.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
50 g Munanuudlid (keetmata)
4 tk Redis
10 tk Hernekaunad (noored)
8 vart Roheline sibul
0.5 tk Kurk (pikk)
Mangoldilehed
80 g Suitsukala
KASTE
2 spl Magus tšillikaste
2 spl Sojakaste
1 spl Riisiäädikas
1. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendil toodud juhisele. Kurna ja loputa külma veega.
2. Lõika kurk ja redised peenikesteks ribadeks ning haki ribadeks ka sibul ja herned.
3. Sega omavahe tšilli- ja sojakaste ning riisiäädikas ning vala nuudlitele.
4. Lisa nuudlite juurde köögiviljad ja sega kõik kastmega läbi.
5. Aseta taldriku põhja värsked salati- või peediheled, tõsta nendele nuudlid ja kõige peale aseta tükeldatud kala.
PANE TÄHELE: Kõige maitsvam on see salat koduse suitsetatud angerjaga, aga et seda ei pruugi käepärast olla, võid angerja asemel kasutada skumbriat või mõnd muud rasvast kala.

KOMMENTAARID

Salat 09.apr 2012 11:52
Mis mõttes, kus?? Paned salati peale hakitud koriandrit ja röstitud seesamiseemneid. -
Tegu siiski lihtsa salatiga, mitte tuumafüüsikaga, mannuke. :)
mannuke06 09.märts 2012 15:24
:N Kus koriander ja seesamiseemned?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes