Eelroad

Pastinaagisupp õunasiidriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pastinaagile on iseloomulik tummine, õrnalt magus maitse. Kui tundub, et supp on maitselt veidi lahja, lisa kas sidrunimahla või õunaäädikat. Maitse sõltub suuresti pastinaagist.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki pastinaak ning sibul.
2. Kuumuta potis või ja selle esmalt sibul.
3. Lisa valge vein ja kuumuta veidi, et alkohol hakkaks aurustuma.
4. Lisa hakitud pastinaak, puljong ja siider.
5. Keeda, kuni pastinaak on pehme, ja püreesta siis potisisu.
6. Lisa koor ja maitseained ning kuumuta veelkord läbi.
7. Serveerides lisa hakitud peterselli või murulauku.
SOOVITUS:
Koore asemel toorjuustu kasutades, saad mõnusalt kreemise konsistentsiga supi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa