Eelroad

Tummine oasupp

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Konservubadest supp saab valmis üsna ruttu. Paks ja tummine, on see külmal talveajal hüva kõhutäide. Maitseb hea ka ilma singita.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta potis õli, lisa hakitud sellerivars, sibul ja porgand. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta 10 minutit. Lisa puljong, nõrutatud oad, tüümian ja loorberileht. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 10 minutit. Tõsta loorberileht välja. Püreeri supp ja lisa kangideks lõigatud sink. Kuumuta uuesti keemiseni. Viimistle maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Cappy 10.jaan 2014 13:48
Mina ka soovitan proovida. Aga ma ei saa aru, kuidas siinoleval pildil supp nii punane on, minul sai täitsa kollakas. Tüümian andis väga hea maitse :)
ergo64 04.nov 2012 12:42
Soovitan
1