Eelroad

Peedi-carpaccio mädarõikakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge salat piduliku söömaaja alustuseks. Kreeka pähkli õli annab mõnusa maitselisandi, kuid sobib ka ainult oliiviõli.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kooritud peedid lõika õhukesteks viiludeks ja jaga neljale taldrikule või ühele suuremale vaagnale. Maitsesta soola ja pipraga. Haki sibulavarred ja raputa peedile. Rebi salatilehed väiksemateks ribadeks. Sega veiniäädikas soola ja pipraga, seejärel ka meega. Lisa õlid ja sega hulka mädarõigas. Sega salatilehtedega ja tõsta peedile. Raputa peale hakkpähklit ja riivjuustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa