Eelroad

Lehttainas küpsetatud tursk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kõige maitsvam on lehttainas küpsetatud kala vahetult pärast ahjust võtmist koos külma tartar- kastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min

30–60 MINUTIT KÜLMAS + 10 MINUTIT VALMISTAMISEKS + 25 MINUTIT AHJUS

Kogus: 1 portsjon
Kuivata kalafilee köögipaberiga. Purusta küüslauk, sega tilli, õli ja veiniga ning maitsesta soola-
pipraga. Vala segu kalale ja lase seista 30–60 minutit. Rulli tainas lahti ning aseta nõrutatud
kalafilee ühele tainapoolele. Pintselda tainaservi lahtiklopitud munaga. Tõsta teine tainapool
peale ja suru ääred kokku. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, pane lehttainakattes kala plaadile
ning pintselda lahtiklopitud munaga. Küpseta 220° juures 20–25 minutit. Sega kokku kaste ja
serveeri kuuma kalaroa kõrvale.
Kogus 6 inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa