Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Ricotta-ürdipirukad

Eelroad

Ricotta-ürdipirukad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rohke ürdihulk täidises annab pirukale meeldivalt värske maitse.

40-60 min

Ettevalmistusaeg 30 minutit + 15 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
250 g Ricotta-kohupiim
250 g Või
4 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
250 g Ricotta-kohupiim
100 g Majonees
1.5 dl Petersell, tüümian, basiilik, pune (hakitud)
0.5 tl Sool
1 tk Muna (määrimiseks)
Hõõru ricotta-kohupiim ja pehme või ühtlaseks, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu, sega ühtlaseks tainaks ja pane tunniks külmkappi. Rulli tainas 0,5 cm paksuseks ja lõika umbes 10 cm läbimõõduga kettad. Sega täidise ained. Tõsta igale kettale 1 spl täidist. Tõsta kolmest nurgast taina ääred peale ja suru nurgad kõvasti kokku. Määri pealt munaga ja küpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.
Kogus 18 tükki.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool