Eelroad

Ricotta-ürdipirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Rohke ürdihulk täidises annab pirukale meeldivalt värske maitse.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 30 minutit + 15 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Hõõru ricotta-kohupiim ja pehme või ühtlaseks, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu, sega ühtlaseks tainaks ja pane tunniks külmkappi. Rulli tainas 0,5 cm paksuseks ja lõika umbes 10 cm läbimõõduga kettad. Sega täidise ained. Tõsta igale kettale 1 spl täidist. Tõsta kolmest nurgast taina ääred peale ja suru nurgad kõvasti kokku. Määri pealt munaga ja küpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.
Kogus 18 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa