Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Veiselihasalat

Eelroad

Veiselihasalat

MTÜ Liivimaa Lihaveis
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Eriti liharikas salat vana aja kombe kohaselt.

20-40 min

Retsept
portsjonile
100 g Veiseliha (keedetud või potiküpsis)
1 tk Punane sibul
2 tk Muna (keedetud)
50 - 100 g Seened (marineeritud või soolatud)
50 g Sink
1. Lõika koostisosad sobivateks, kuid pigem suuremateks tükkideks ja sega.
2. Maitsesta soola, mädarõika, koore ja vajadusel vähese majoneesiga.

Retsept on võetud kogumikust “Veiseliha toidud – Toit on tervis” (1939) ja kohandatud.

Vaata veiselihast potiküpsise valmistamist SIIT.

Märksõnad

veiselihasalat

KOMMENTAARID

Hiroshi 17.veeb 2014 05:29
Your post is a timely cournibttion to the debate
Diana 14.aug 2013 16:41
Väga maitsev salat. Tegin pisut teistsuguste proportsioonidega ja serveerisin majoneesiga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool