Eelroad

Veiselihasalat

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: MTÜ Liivimaa Lihaveis
Eriti liharikas salat vana aja kombe kohaselt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika koostisosad sobivateks, kuid pigem suuremateks tükkideks ja sega.
2. Maitsesta soola, mädarõika, koore ja vajadusel vähese majoneesiga.

Retsept on võetud kogumikust “Veiseliha toidud – Toit on tervis” (1939) ja kohandatud.

Vaata veiselihast potiküpsise valmistamist SIIT.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hiroshi 17.veeb 2014 05:29
Your post is a timely cournibttion to the debate
Diana 14.aug 2013 16:41
Väga maitsev salat. Tegin pisut teistsuguste proportsioonidega ja serveerisin majoneesiga.
1