Eelroad

Aurutatud kanapallid

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Peaaegu olematu rasvasisaldusega lihapallid, mida on mõnus külma eelroana nautida.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki tšilli imeväikesteks kuubikuteks ning sega ülejäänud ainetega, välja arvatud seesamiseemned. Vormi kahe teelusika abil hakklihamassist võrdse suurusega pallid ning püherda neid seesamiseemnetes. Auruta 5–10 minutit kaane all. Soovi korral maitsesta vett laimikoore, sidrunheina või ingverijuurega.
2. Jahuta pallid ning serveeri jääsalati ja isetehtud kurgisalatiga. Selleks blenderda koriander õli ja maitseainetega ühtlaseks kastmeks ning sega kurgiviiludega. Soovi korral täienda kooslust magushapu tšillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa