Eelroad

Salat soolasiiaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Vääriskalast salat mõjub kergelt ja isuäratavalt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Fileeri kala ja haki sibul.
2. Uurista toorest kartulist väikesed ümmargused kartulid ja keeda soolvees. Keedetud kartulid maitsesta tilliga.
3. Aseta taldrikule läbisegi keedukartul, kodujuust, sibul ja kala. Roheliseks lisandiks tõsta taldrikule peedivõrsed ja kapparid.
SOOVITUS:
* Dekoratiivsed väikesed nn Pariisi kartulid saad spetsiaalset nuga kasutades. Soovi korral võid kartulid kergelt võis läbi praadida.
*Eelista keskmise suurusega kappareid, mille maitse ja konsistents on kõige paremad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa