Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Salat soolasiiaga

Eelroad

Salat soolasiiaga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Vääriskalast salat mõjub kergelt ja isuäratavalt.

20-40 min

Retsept
portsjonile
100 g Soolasiig
2 tk Kartul (suur)
1 tk Sibul
2 spl Kappar
2 spl Kodujuust
1 peotäis Magoldilehed
1. Fileeri kala ja haki sibul.
2. Uurista toorest kartulist väikesed ümmargused kartulid ja keeda soolvees. Keedetud kartulid maitsesta tilliga.
3. Aseta taldrikule läbisegi keedukartul, kodujuust, sibul ja kala. Roheliseks lisandiks tõsta taldrikule peedivõrsed ja kapparid.
SOOVITUS:
* Dekoratiivsed väikesed nn Pariisi kartulid saad spetsiaalset nuga kasutades. Soovi korral võid kartulid kergelt võis läbi praadida.
*Eelista keskmise suurusega kappareid, mille maitse ja konsistents on kõige paremad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült