Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tursamaksasalat

Eelroad

Tursamaksasalat

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kuskussiga salat mõjub kergelt ja õhuliselt. Lisaks on vutimunade tervislikkuska juba legendaarne.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
110 g Tursamaks (konservist)
6 tk Vutimuna
0.5 tk Punane sibul
2 spl Kuskuss
2 spl Vesi
2 peotäit Roheline salat (lambasalat, jääsalat jne)
1. Vala kuskussile keev vesi, lase mõni minut keeda ja seejärel keera kuumus maha ning lase kaane all haududa, kuni terad on valminud.
2. Keeda vutimunad kõvaks ja lase maha jahtuda. Jahtunud munad koori ja poolita.
3. Haki sibul ja pese salat.
4. Nõruta tursamaksakonserv.
5. Laota taldrikule salat, puista sellele kuskuss, hakitud sibul, tursamaks ja keedetud munad.
SOOVITUS:
* Kuskussi valmistamiseks võta alati võrdses koguses vett ja tangu. Siiski tasub lugeda pakendilt juhiseid, sest kuskussi eeltöötluse tase võib olla erinev.
* Kui salat tundub kuiv, nirista peale sidrunimahlast ja oliiviõlist valmistatud kastet. Ära kasuta konserviõli, mis on salatiks liiga vänge.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool