Eelroad

Tursamaksasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kuskussiga salat mõjub kergelt ja õhuliselt. Lisaks on vutimunade tervislikkuska juba legendaarne.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Vala kuskussile keev vesi, lase mõni minut keeda ja seejärel keera kuumus maha ning lase kaane all haududa, kuni terad on valminud.
2. Keeda vutimunad kõvaks ja lase maha jahtuda. Jahtunud munad koori ja poolita.
3. Haki sibul ja pese salat.
4. Nõruta tursamaksakonserv.
5. Laota taldrikule salat, puista sellele kuskuss, hakitud sibul, tursamaks ja keedetud munad.
SOOVITUS:
* Kuskussi valmistamiseks võta alati võrdses koguses vett ja tangu. Siiski tasub lugeda pakendilt juhiseid, sest kuskussi eeltöötluse tase võib olla erinev.
* Kui salat tundub kuiv, nirista peale sidrunimahlast ja oliiviõlist valmistatud kastet. Ära kasuta konserviõli, mis on salatiks liiga vänge.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa