Eelroad

Silmusalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Silmud ja rukola moodustavad suurepärase maitsekoosluse. Proovi ja naudi!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Valmista õlist, sidrunimahlast ja sinepist kaste.
2. Viiluta õun ja sibul ning tõsta kastmesse marineeruma.
3. Lõika silmud suupärasteks tükkideks.
4. Täida salatikauss või -alus rukolaga, lisa silmud ja kaste koos õuna ning sibulaga. Viimasena lisa kaussi õhukesed ja krõbedad saiaviilud.
NÕUANNE:
Kõige parem on imeõhukesi saiaviile valmistada külmunud baguette’ist. Võta külmunud sai ja lõika sellest terava noaga viilud. Kui nuga ei hakka saiale, lase sel veidi sulada. Seejärel küpseta õhukesi viilakaid 10 minutit 150kraadises ahjus. Soovi korral võid saiu ka maitsestada.
SOOVITUS:
* Eelista salatites pigem hapukat ja krõmpsu õuna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa