Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Roheline minestroone

Eelroad

Roheline minestroone

Lia Virkus Kiire perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Populaarse itaaliapärase köögiviljasupi roheline retseptiversioon sobib hästi just tervislikkust armastavale naisperele.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1.5 l Puljong (köögiviljadest)
1 tk Sibul
1 - 2 küünt Küüslauk
3 tk Kartul
1 dl Pastatooted (väikesed makaronid)
1 tk Porrulauk (roheline osa)
1 tk Paprika (roheline)
1 tk Spargelkapsas
2 tk Varsseller
200 g Herned (külmutatud või värsked)
Must pipar
1 - 2 tl Basiilik (kuivatatud)
Sool
SERVEERIMISEKS
Hapukoor (soovi korral)
Basiilik (värske)
Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta poti põhjas õlis. Lõika kartulid ja paprika õhukesteks viiludeks või ribadeks, sellerivarred ja porru väikesteks tükkideks. Spargekapsas tükelda väikesteks õisikuteks. Keeda köögivilju puljongis umbes 5 minutit, välja arvatud herned ja spargelkapsas. Lisa makaronid ja kuivatatud basiilik ning keeda veel 5 minuttit. Nüüd lisa spargelkapsas ja herned ning kuumuta korraks keemiseni. Maitsesta ja lase kaane all 5 minutit tõmmata, et maitsed ühtlustuksid. Serveeri hakitud maitserohelise ja hapukoorega.

KOMMENTAARID

paatja 26.apr 2012 11:21
Proovisin. Kui vlmistad puljongit jäta natuke liha ka supi tarbeks siis on tummisem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree