Eelroad

Roheline hernesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kevadhooaja lemmiksupp.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Prae peekoniviilud krõbedaks ning hoia kaunistuseks. Kuumuta tekkinud rasvas sibulakuubikud pehmeks. Lisa kartul ja puljong ning keeda, kuni kartulid on peaaegu pehmed. Puista sekka herned ja peeneks hakitud pune – osa lehti jäta lõpukaunistuseks. Kui viljad on pehmed, püreesta segu ühtlaseks ja täienda maitset rõõsa koorega. Maitsesta sobivaks ja serveeri krõbeda peekoniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aelt 24.apr 2012 18:35
Supp keedetud, maitse väga hea. Kuid kogused ei klapi. Panin 1,5 l puljongi kohta 500 g külmutatud herneid ja paksendamiseks sulatatud juustu. Praetud peekon ei jäänud pinnale. Aga ilus roheline supp ....
1