Eelroad

Soe tofusalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sõbraks sojaga Autor: Maire Suitsu
Soe tofuslaat maitseb hästi koos röstitud saiaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kooritud porgandid õhukesteks viiludeks, paprika, päikesekuivatatud tomatid ja rullkõrvits kangikesteks. Lõhesta porru valge osa ja pese voolava vee all kihtide vahelt välja sinna taime kasvamise ajal sattuda võinud muld. Lõika porrupooled õhukesteks viiludeks. Kuumuta porgandit ja porrut õli ja vee segus mõõdukal kuumusel kaane all 5 minutit. Lisa paprika ja rullkõrvits, riputa peale ingverit ning lase aeg-ajalt segades haududa veel 5 minutit ehk peaaegu pehmeks. Pane pannile tofukuubikud koos vedelikuga ja päikesekuivatatud tomatid ning kuumuta veel 5 minutit. Kata serveerimisvaagen salatilehtedega ja tõsta kuum salat nende peale. Serveeri koos pika saia või prantssaiaga.
SOOVITUS:
Tofukuubikute marineerimiseks võta Provancale maitsesegu, 1 osa sojakastet ja 2 osa sidrunimahla ning lase tofukuubikutel tund aega marinaadis maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa