Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Pullimunandid

Eelroad

Pullimunandid

Liivimaa Lihaveise MTÜ
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Liivimaa Lihaveise MTÜ
Pullimunandite näol on tegemist eksootilise ja maitsva snäkiga, millega oma külalistele muljet avaldada.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 pakk (300-400 g) Liivimaa Lihaveise pullimunandid
MARINAAD
1 tl Dijoni sinep (meega)
1 küüs Küüslauk (purustatud)
1 spl Sojakaste
1 tl Worcestershire'i kaste
1 spl Sidrunimahl
Must pipar
Mesi (soovi korral)
Sulata pullimunad. Pane vesi keema. Kupata mune paar minutit vees. Eemalda munadelt kile nii, et järgi jääb tumekollane mass. Lõika see mass ümmargusteks viiludeks ja pane valmissegatud marinaadi. Hoia marinaadis pool tundi. Prae kiirelt võiga, aga pea meeles, et on oht üle praadida.

KOMMENTAARID

A4 23.apr 2012 13:33
Ise olen neid ilma erilise eeltöötlemiseta valmistanud. Kas siis lihtsalt sektoritena võis praadinud, lisaks veidi soola ja pipart või keetnud vees soola, loorberi ja terapipraga. Mõlemal juhul üli maitsev . Pean tunnistama, et vaatan peale seda ka oma abikaasat veidi kulinaarse pilguga:D
vova 09.apr 2012 20:26
mammu vota korvale pits viina ,veel parem
mammu 09.apr 2012 12:11
maitsev,maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes