Eelroad

Mereandidega ravioolid kreemises laimikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Nende ravioolide täidis on maitsestatud suhteliselt delikaatselt, et jätta ruumi laimisele koorekastmele, mille muudab eriti nauditavaks võis pehmeks haudunud porru.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 30 minutit taina tahenemiseks külmikus

Kogus: 4 portsjonit
Kuhja jahu tööpinnale, lisa sool ja moodusta jahu keskele süvend. Klopi munad lahti ning kalla sinna keskele. Hakka järk-järgult kahvliga segades jahu ja muna ühendama. Vormi massi tööpinnal seni, kuni tulemuseks on ühtlane läikiv tainapall. Kui tainas tundub liiga kuiv, võid lisada veidi oliiviõli. Aseta ravioolitainas 30 minutiks külmkappi.
Täidise jaoks haki kala ja krevetid peeneks ning sega riivitud juustu ja hakitud maitserohelisega. Maitsesta soola ja pipraga. Rulli ravioolitainas jahusel pinnal 1 mm paksuseks. Kui sul on pastamasin, töötle tainast eelviimase astmeni. Kasuta ravioolivorme või lõika noaga neljakandilised 6 cm ruudud. Aseta iga ruudu keskele teelusikatäis täidist ja suru raviooli ääred hoolikalt kinni. Keeda soolaga maitsestatud vees mõni minut.
Kastme jaoks kuumuta pannil või, lisa peeneks hakitud porru ja laimikoor ning hauta 3 minutit. Lisa kuum puljong ja vahukoor ning lase keema tõusta, keeda mõni minut vaiksel tulel. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla kaste keedetud ravioolidele, pigista peale laimimimahla ja puista üle riivitud parmesani ja hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa