Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Soe tandoori-kalkunisalat

Eelroad

Soe tandoori-kalkunisalat

Angeelika Kang Salatiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Indiapärane Tandoori pasta annb kaklunifileele teravamat maitset, mida mahendab lahja ürtidega jogurtikaste.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Kalkunifilee
2 spl Tandoori karripasta
2 spl Õli
200 - 300 g Jääsalat, lollo rosso jne (valik värskeid salateid)
3 tk (10 tk) Tomat (või kirsstomat)
0.5 tk Kurk (pikk)
1 tk Punane sibul
1 tk Laim
JOGURTIKASTE
1 dl Maitsestamata jogurt
1 tl Mesi (vedel)
Sool
Must pipar
Koriander (värske) või
Petersell (värske)
Lõika kalkunifilee kuubikuteks. Sega Tandoori pastaga ja jäta 10 minutiks maitsestuma. Rebi salatilehed vaagnale. Lõika tomatid sekoriteks, viiluta kurk, sibul ja laim. Tõsta köögiviljad salatilehtedele. Kastme jaoks sega maitsestamata jogurt, mesi sool, pipar ja hakitud ürdid. Kuumuta pannil õli ja prae kalkunifileed pidevalt segades 5 minutit. Tõsta fileed salatile ja vala kastmega üle. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes