Eelroad

Kõrvitsasalat kuskussi ja fetaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Lia Virkus
See kõrvitsasalat on inspireeritud vahemerelisest tabbouleh’st. Serveeri salatit külma või leigena. Kaunis roog igale peolauale!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmista kuskuss vastavalt pakendil antud soovitusele või vala see keevasse puljongisse, lase 2–3 minutit kaane all seista, nõruta ja lase jahtuda.
Lõika basiilikulehed ribadeks. Pese sidrunid hoolikalt ja kuivata. Tõmba sidrunikoorest ribasid ja pressi poolest sidrunist mahl välja. Sega kuskuss basiiliku ja sidrunimahlaga. Koori ja puhasta kõrvits ning lõika kuubikuteks. Kuumuta pannil õlis või 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit ja maitsesta soolaga. Sega kõrvitsakuubikud vaagnal kuskussi hulka. Jaga peale tükeldatud fetajuust ja sidruniribad. Jahvata peale musta pipart ja serveeri jogurtiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa