Eelroad

Spinati-suitsukanapirukas

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pärmitainast pirukas maitseb parimana soojalt, pärast ahjust võtmist. Piisavalt toeka eine saad, kui lisandiks on värske salat. Suitsukana võib asendada lahja singiga.
Valmistusaeg: üle 60 min

35 min + kerkib 45 min + ahjus 25 min

Kogus: 1 portsjon
Lahusta pärm suhkruga käesoojas vees ja jäta 15 minutiks rätiku alla sooja kohta seisma. Sega hulka jahu, sool ja õli. Sõtku läbi ja lase 30 minutit kaetuna kerkida. Koori sibulad ja küüslauk, haki ja kuumuta 1 sl õlis pehmeks. Tükelda kanaliha, sega lahtiklopitud munade ja ricottaga. Maitsesta soola ja pipraga, lisa rebitud spinatilehed. Määri 24 cm piruka- või tordivorm võiga ja raputa üle jahuga. Rulli tainas jahusel laual 28 cm rattaks, tõsta vormi. Tõsta tainale spinatimass ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit, alanda kuumus 175 kraadile ja küpseta veel 15 minutit. Serveeri soojalt.
Kogus 8 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa