Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kodune pirukas feta ja spinatiga

Eelroad

Kodune pirukas feta ja spinatiga

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Minu lemmikpirukas, mis sobib nii hästi ajal, mil päris kõike rohelist veel oma peenralt kätte ei saa.

40-60 min

Retsept
portsjonile
125 g Või
100 g Kohupiim
2 dl Nisujahu
1.5 tl Küpsetuspulber
1 tl Sool
1 tk Sibul
100 g Spinat (värske või külmutatud)
100 g Feta juust
100 g Maasink (soovi korral)
Või (praadimiseks)
2 tk Muna
1 dl Rõõsk koor 10%-line
1 dl Riivjuust
Rosmariin
Harilik pune
Sool
Must pipar
Näpi segamini toasoe või, kohupiim, soola ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Sõtku ühtlaseks tainaks, suru pirukavormi põhja ja äärtele. Samal ajal prae võikilluga hakitud sibul, spinat ja soovi korral maasink. Kalluta põhjale. Peale murenda fetajuust. Klopi munad ja kohvikoor segamini. Lisa juust, pune, rosmariin, maitse järgi soola ja pipart. Kummuta kõik omakorda pirukale. Soojenda ahi 200 kraadini ja küpseta kuldseks, nii 30 minutit. Kõrvale paku lihtsat rohelist salatit rukola ja Parmesaniga.

KOMMENTAARID

Kairi 12.jaan 2013 23:50
Väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool