Eelroad

Kodune pirukas feta ja spinatiga

Keskmine hinne: 3.03 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Minu lemmikpirukas, mis sobib nii hästi ajal, mil päris kõike rohelist veel oma peenralt kätte ei saa.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Näpi segamini toasoe või, kohupiim, soola ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Sõtku ühtlaseks tainaks, suru pirukavormi põhja ja äärtele. Samal ajal prae võikilluga hakitud sibul, spinat ja soovi korral maasink. Kalluta põhjale. Peale murenda fetajuust. Klopi munad ja kohvikoor segamini. Lisa juust, pune, rosmariin, maitse järgi soola ja pipart. Kummuta kõik omakorda pirukale. Soojenda ahi 200 kraadini ja küpseta kuldseks, nii 30 minutit. Kõrvale paku lihtsat rohelist salatit rukola ja Parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kairi 12.jaan 2013 23:50
Väga maitsev!
1