Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Karulaugu-kapsasalat

Eelroad

Karulaugu-kapsasalat

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Värske noor kapsas vahetab uue saagi ajal välja nii mõnegi rohelise salati.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 suur peotäis Karulauk
200 g Valge peakapsas
0.25 tk Tšilli
1 tl Mesi
2 spl Rapsiõli
0.5 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
Sool
1. Haki või riivi kapsas peenteks ribadeks.
2. Haki karulauk ja tšilli.
3. Sega kastmeks õli, mesi, laimimahl ja sool.
4. Sega kaste ja salatikomponendid omavahel korralikult läbi.
NIPP
* Värske kapsa salateid lase võimaluse korral enne serveerimist seista, et maitsed saaksid seguneda ja salat veidi marineeruda.
* Kastme võid valmistada ka riisiäädikast ning salati hulka lisada seesamiseemneid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes