Eelroad

Salat teriyaki-lõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Üsna tavapäraste komponentidega salat võib saada uue sisu, kui asendad sibula eri sorti laukudega. Proovi mahedalehelist ohoota lauku või pisut vängemat karulauku.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika lõhefileest 1 cm paksused viilud, maitsesta vähese soola ja riivitud ingveriga ning pintselda pind teriyaki-kastmega. Puista peale seesamiseemned ning keera filee rulli. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus 5 minutit ehk kuni kala on veel poolküps. Jäta toatemperatuurile järelküpsema, seni valmista ette muud toiduained. Tükelda köögiviljad õhukesteks ribadeks ja roosad redised sektoriteks, rebi salatilehed. Ühenda kastmeained ning sega need salatiainetega läbi. Serveeri salatit pisut jahtunud “lõheroosiga” ning soovi korral nirista veel lõhe peale teriyaki-kastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa