Eelroad

Ülepannikoogid kreveti-kurgitäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Restoran Balalaika
Et koogid ei jääks küpsemisel panni külge, puista kuumale pannile soola. Pärast kuumutamist visake see ära. Alles pärast panni kuiva lapiga üle pühkimist vala õli ja pannile ja asu kooke küpsetama.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sõelu jahu ja sool kaussi. Löö jahusegu keskele munad ning sega korralikult. Lisa vähehaaval vedelik ning sega ühtlaseks taignaks. Viimasena lisa õli ja sega jälle. Prae kooke väheses õlis ning keskmisel kuumusel.
Täidise valmistamiseks sega kastmeained kokku ja pane külmikusse maitsestuma. Lõika kurgist ribad või kuubikud. Kui kasutad külmutatud krevette, sulata need. Küüslauk haki peeneks või suru läbi küüslaugupressi. Sega kokku küüslauk, kurk, krevetid ja sidrunimahl. Lase 2-3 minutit seista ja kalla peale salatikaste. Vajadusel maitsesta veel soola-pipraga.
Tõsta täidis koogile, keera rulli ja lõika kook parajateks tükkideks.
Kogus 12 pannkooki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa