Eelroad

Vasikarulaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Söögimosaiik Autor: Raili Mikk
Suure ja raske keldriluugi peal olevas ruumis asus sahver: külm, natuke keelatud ja enne pidusid kausse-liudasid täis. Ühel sellisel seisis vahel ka rulaad, oma harulduses põnev. See lihtsalt oli pidulik, sest ei tulnud kõne allagi, et keegi oleks võtnud tavapäevadel sellise söögi tegemise ette.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Eemalda ribikondid ja vasarda liha kergelt, et see oleks ühtlase paksusega. Maitsesta soola ja pipraga ning puista peale hakitud petersell. Lao lihale pekiribad, porgandid ja munad. Keera rulli ja seo nööriga kinni. Pane rull keetmiseks mõeldud maitseainete ja sibulaga tunniks ajaks keema, nii et vesi ulatub vaevu üle liha. Serveeri kuumalt koos heleda kastme ja kartulitega või külmalt lõikudena.
Märkus: retsepti sissejuhatuse autoriks on raamatu koostaja Margit-Arndt Kalju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa