Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kinoa-pilaff

Eelroad

Kinoa-pilaff

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge roog, mis sisaldab vähe gluteeni, kuid rohkem valku kui muud teraviljaroad. Köögiviljade koostist võid oma maitse järgi varieerida.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 spl Oliiviõli
1 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
2 tk Porgand
1 tk Paprika (punane)
4 dl Kinoa
8 dl Kanapuljong
2 dl Herned (külmutatud)
2 spl Sojakaste
Paprika (jahvatatud)
Basiilik (värske)
Harilik pune
Kuumuta õli pannil. Lisa hakitud sibul ja kuumuta 3 minutit. Lisa hakitud küüslauk, kuubikuteks lõigatud porgandid ja paprika. Hauta 5 minutit, lisa kinoa ja puljong. Kuumuta keemiseni, vähenda kuumust ja hauta 25–30 minutit, kuni vedelik on sisse imbunud. Sega hulka herned, maitsesta soja ja jahvatatud paprikaga. Sega hulka hakitud basiilik ja pune.

KOMMENTAARID

Helena 18.aug 2015 09:19
kuna kanapuljong ple taimetoitlusega kuidagi seotud,kasutasin köögiviljapuljongit.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes