Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kinoasalat röstitud maisi, ubade ja fetaga

Eelroad

Kinoasalat röstitud maisi, ubade ja fetaga

Kristina Lupp Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Taivo Tenso
Mulle meeldib kinoat keeta soolvee asemel kanapuljongis, nii saab erilisema maitse.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Kinoa
200 g Mais (konserv)
0.5 tk Punane sibul
0.5 tk Paprika
180 g Konservoad (mustad või punased)
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1 spl Valge veini äädikas
0.5 dl Oliiviõli
125 g Feta juust
Koriander (värske)
Sool
Must pipar
Loputa kinoateri seni vees, kuni vesi muutub selgeks. Keeda soolvees pehmeks. Nõruta konservmais ja aseta kuumakindlale alusele, raputa peale veidi soola ja piserda oliiviõliga. Rösti 200-kraadises ahjus 10 minutit, kuni mais on õrnalt pruunistunud. Lase keedetud kinoal ja röstitud maisil maha jahtuda. Sega kõik toorained suures kausis kokku. Kõige lõpus lisa fetatükikesed ning kaunista värske koriandriga.
SOOVITUS:
Kui sul õnnestub hankida värske maisitõlvik, siis grilli seda konservmaisi röstimise asemel – saad salatisse põneva ja kergelt suitsuse nüansi.

KOMMENTAARID

eppenno 08.juuni 2012 11:28
hea,tegin maisit6lvikut r6stides ja lisasin küüslauku,t6eliselt hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes