Eelroad

Kinoasalat röstitud maisi, ubade ja fetaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kristina Lupp
Mulle meeldib kinoat keeta soolvee asemel kanapuljongis, nii saab erilisema maitse.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Loputa kinoateri seni vees, kuni vesi muutub selgeks. Keeda soolvees pehmeks. Nõruta konservmais ja aseta kuumakindlale alusele, raputa peale veidi soola ja piserda oliiviõliga. Rösti 200-kraadises ahjus 10 minutit, kuni mais on õrnalt pruunistunud. Lase keedetud kinoal ja röstitud maisil maha jahtuda. Sega kõik toorained suures kausis kokku. Kõige lõpus lisa fetatükikesed ning kaunista värske koriandriga.
SOOVITUS:
Kui sul õnnestub hankida värske maisitõlvik, siis grilli seda konservmaisi röstimise asemel – saad salatisse põneva ja kergelt suitsuse nüansi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eppenno 08.juuni 2012 11:28
hea,tegin maisit6lvikut r6stides ja lisasin küüslauku,t6eliselt hea
1