Eelroad

Kalatortiljad tequila-laimi-hapukoorekastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kristina Lupp
Hmm...kala satub tortiljade vahele teenimatult harva.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika kalafilee 10 x 5 cm kuubikuteks, paneeri vürtsköömnete, soola ja pipraga segatud jahus ja prae pannil küpseks. Riivi kapsast ilusad pikad ribad. Võta tortiljad, mässi fooliumisse ning soojenda ahjus. Haki koriander ja lõika laimid sektoriteks. Aseta kõik toorained eraldi taldrikutele ning lase külalistel valmistada ise omale neist tortiljad. Paku juurde kastet, mille jaoks tuleb kõik komponendid vaid kokku segada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa