Eelroad

Suitsukana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Oma Maitse
Suitsukana on mõnus näpuroog. Kui midagi peaks siiski üle jääma, siis haki see salatisse või meisterda pirukaks.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2 tundi maitsetumiseks

Kogus: 3 portsjonit
1. Hõõru kanakoivad vähemalt kaks tundi enne suitsutamist soola-pipraga sisse. Lõika küüslaugud pikuti neljaks seibiks ning pista iga koiva naha alla kaks küüslaugutükki.
2. Tõsta gaasigrilli küpsetusrestile fooliumist vormitud kausike, kuhu puista lepalaaste ja pruuni suhkrut. Suitsuta kana ülemisel soojendusrestil kõige madalamal temperatuuril 20 minutit.
SOOVITUS:
Gaasigrillil suitsutades mängib olulist rolli ilm. Väga palavaga võivad lepalaastud kiiremini ära põleda. Sel juhul lülita grill juba poole aja peal välja ja lase roal omas kuumuses lõpuni küpseda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa