Eelroad

Hernesupp mündiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Sametine supp passib nii kuumalt kui külmalt. Võid serveerida ka näiteks krõbedaks praetud peekoniga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta herned, jäta 4 kauna terveks. Sulata või pannil. Hauta hakitud sibulat ja küüslauku 5 min. Lisa puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa supisse herned ja terved kaunad. Hauta 2−3 min. Tõsta terved kaunad välja ja loputa külma veega. Sega juurde koor ja mündilehed. Töötle blenderis või saumikseriga püreeks. Maitsesta soola ja pipraga. Jahuta. Serveerimisel kaunista hernekauntega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
malinov 02.aug 2012 21:30
Kas välja tõstetud ja loputatud kaunad jäävad lihtsalt kaunistuseks või on neil mõni muu mõte ka?
diiia 01.aug 2012 15:40
Aga kui palju puljongit? Kas ainult veega või mõne puljongi kuubikuga?
1