Eelroad

Grillitud köögiviljadega täidetud sai

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kui see mahlane köögivilja-juustutäidisega sai fooliumisse keerata, saab seda enne söömist ahjus soojendada.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Poolita paprikad ja eemalda seemned. Pane küpsetusplaadile, lõikepool allpool, piserda 2 sl oliiviõliga ja rösti 220-kraadises ahjus 20 minutit. Lase kausis toidukile all jahtuda. Seejärel koori, maitsesta soola ja pipraga. Ka kooritud baklažaanid lõika pikuti õhukesteks viiludeks. Viiluta suvikõrvitsad, lao ahjuplaadile, piserda ülejäänud oliiviõliga ja küpseta ahjus: 8–9 minutit ühelt poolt ja teiselt poolt sama kaua. Tõsta ahjust ja raputa peale soola ning pipart. Lõika batoon pikuti pooleks ja uurista sisu välja. Laota köögiviljad kihiti saiasse. Iga kihi vahele pane pestot, õhukesi sibula- ja juustuviile ning basiilikulehti. Pane teine saiapool peale, mässi tihedalt toidukilesse, aseta saiale raskus, näiteks lõikelaud ja jäta ööks külmkappi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa