Eelroad

Tuunikalaga täidetud paprikad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Paprikad võid kodus ahjus valmis küpsetada või siis eeltöödelda ja tööl mikrolaineahjus lõpuni valmistada. Parem on suuretükiline tuunikala, sest purustatud kala jätab täidise liiga vedelaks.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistus 15 min + ahjus 20 min

Kogus: 2 portsjonit
Lõika paprikatel kaas pealt ja uurista seemned välja. Sega nõrutatud tuunikala, tomatikuubikud ja kapparid. Hõõru toorjuust pehmeks, sega tuunikalaseguga, maitsesta sidrunimahla ja pipraga, vajadusel ka soolaga. Täida paprikad seguga. Tõsta kaas peale ja küpseta mikrolaineahjus 3–4 minutit või ahjus 200 kraadi juures 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa