Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tuunikalaga täidetud paprikad

Eelroad

Tuunikalaga täidetud paprikad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Paprikad võid kodus ahjus valmis küpsetada või siis eeltöödelda ja tööl mikrolaineahjus lõpuni valmistada. Parem on suuretükiline tuunikala, sest purustatud kala jätab täidise liiga vedelaks.

20-40 min

Ettevalmistus 15 min + ahjus 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Paprika
200 g Tuunikala vees (konserv)
2 tk Tomat
1 spl Kappar
3 - 4 spl Toorjuust
0.5 spl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Lõika paprikatel kaas pealt ja uurista seemned välja. Sega nõrutatud tuunikala, tomatikuubikud ja kapparid. Hõõru toorjuust pehmeks, sega tuunikalaseguga, maitsesta sidrunimahla ja pipraga, vajadusel ka soolaga. Täida paprikad seguga. Tõsta kaas peale ja küpseta mikrolaineahjus 3–4 minutit või ahjus 200 kraadi juures 20 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes